Nyopstartet bønneskole på Café Cadeau i København

Under mottoet ”The time is now” har en tværkirkelig gruppe startet en ny bønneskole på Café Cadeau i København.

David Hudson

Bønneskolen mødes hver tirsdag og startede den 4. september. Initiativgruppen består af en gruppe forbedere fra forskellige kirker. Det er Åse Ellerbek Larsen, folkekirken, Frida Jegård, adventistkirken og Birthe Nygaard, pinsekirken.
– Vores vision er dels gennem undervisning, bøn og forbøn at bygge en mur af beskyttelse for København og landet. Gennem undervisere fra forskellige kirkebaggrund vil vi udruste kristne til at lære Gud bedre at kende. Vi vil også bruge god tid på at praktisere forskellige former for bøn, som lyttende bøn, strategisk bøn, bøn for ledere og for menigheder, siger Birthe Nygaard. Tirdag den 30. oktober kl.19 besøger David Hudson bønneskolen for at undervise i profetisk forbøn. Bønneskolen mødes hver tirsdag. I lige uger kl. 19, mens den praktiske del foregår tirsdage i ulige uger, kl. 16.30. Bl.a. har skolen været på bønnevandring til de fire gamle byporte i København for at bygge en mur af beskyttelse i bøn.
Schwartz