Ny ungdomskonsulent i Danmission

Christina H. Sørensen er ansat som ny Børne- og ungdomskonsulent i Danmission. Hun er født i Tornby ved Hjørring, opvokset i Næstved. I januar 2007 blev hun teolog fra Århus Universitet. Både før og under sin studietid har hun været engageret i forskelligt frivilligt kirkeligt arbejde, bl.a. hos De Grønne Pigespejdere, i KFUM og KFUK og i Studentermenigheden Århus, hvor hun har været med til at arrangere alternative gudstjenester m.m.
Christina Sørensens kendskab til Danmission går tilbage til 1998, hvor hun var udsendt som volontør til Cambodja med FDF’s missionsprojekt. Siden har hun været i Nepal og Indien med volontørprojektet Vestens Unge, hvor hun som medlem af projektgruppen selv har været med til at ansætte og udsende nye volontører. Hendes seneste rejse med Danmission var som udvekslingsstudent ved Makumira University College i Tanzania.
Schwartz