Organist i Bethlehemskirken fejrer 25 års jubilæum

Søndag den 25. november fejrer Kim Thinggaard 25 års jubilæum som organist og kantor ved Bethlehemskirken på Nørrebro i København. – Kim Thinggaard ser sin tjeneste som organist og korleder som en integreret del af menighedens tilbedelse og lovsang. En stor del af hans liv har fundet sted i korsalen, hvor salmer og liturgiske led til gudstjenester trofast er blevet planlagt med kirkens præster med inspiration fra anglikansk, katolsk og ortodoks tradition, fortæller menighedsrådsmedlem Dorte Kobbeltved Madsen.
Kim Thinggaard er også økumenisk indstillet og medansvarlig for den årlige kirkevandring i Københavns city. Han er leder for flere kor, som arbejder med og lever i gregoriansk tidebøn. Derudover har Kim Thinggaard udgivet flere bøger i liturgik. I anledning af jubilæet udkommer Kantors Kerubhymner, en redigeret samling af liturgiske sange fra den russisk-ortodokse kirke. Jubilæet vil blive fejret i forbindelse med højmessen.
Schwartz