Samler underskrifter i protest mod skabelseslære-forbud

EU – Der er nu startet en dansk underskriftsindsamling mod Europarådets forslag om at forbyde undervisning i naturvidenskab, som bygger på andet end evolutionsteorien.En gruppe danskere har startet en underskriftsindsamling mod et meget omstridt forslag, som i flere omgange er kommet frem i Europarådet. Forslaget bygger på en rapport, som skarpt fordømmer naturvidenskabelig forskning og undervisning på baggrund af troen på, at verden er blevet skabt.
I en ”kædebrevs”-mail, som er blevet rundsendt i de senere uger, skriver initiativtagerne:
– Vi mener, at Europarådet med resolution nr. 1580 er helt på afveje med hensyn til ytringsfrihed og de danske skolers metodefrihed. Europarådet agerer mest af alt som et tankepoliti, der vil bestemme, hvad vi må vide, og hvad vi skal mene.
Underskriftsindsamlingen, der foregår på hjemmesiden
http://www.petitiononline.com/id108/petition.html var ved redaktionens afslutning nået op på 3766 underskrifter.
-mibo