Virksomheder er vilde med gospel

Et af dansk erhvervslivs nyeste bud på teambuilding og medarbejderudvikling er gospelmusik.Hos landets største formidler af gospelkor, solister og instruktører har man det sidste halve år haft svært ved at følge med efterspørgslen.
– Efterspørgslen på gospel til firmaworkshops er vokset markant inden for det sidste halve års tid, og i øjeblikket oplever vi tilmed en voldsom efterspørgsel i forbindelse med julefrokoster, oplyser Jakob Gunnertoft fra Gospelmusik.dk.
Tilbuddet med gospelmusik til virksomheder var egentlig blot tænkt som et lille skud på stammen, men efterspørgslen har vist sig at være langt større end forventet. Og flere virksomheder er så tilfredse med konceptet, at de vælger at gentage det i andre afdelinger, fortæller Jakob Gunnertoft.
Interessen for gospelmusik i Danmark har siden begyndelsen af 1990’erne resulteret i en lang række gospelkor og gospelworkshops over hele landet.
KP