Missionærpar fra Kenya besøger Bornholm i julen

Missionærparret Susanne og Leif Madsen besøger Pinsekirken Bornholm tirsdag den 18. december.Susanne og Leif Madsen har siden 1994 været udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission i Blåhøj til Nakuru i Kenya. Susanne er uddannet social- og sundhedshjælper, og Leif er murer. Men i Kenya arbejder de med mange forskellige ting.
”New Life Ministy for children and youth” hedder deres projekt, som rækker ud til flere forskellige områder. Det primære arbejde er en gratis skole for børn fra lavere-stillede familier, et hjem for henholdsvis drenge og piger, hvor de fleste af dem er tidligere gadebørn.
Missionen omfatter også kampagner rundt i Kenya, hvor Guds Ord forkyndes i byer, på markedspladser, i kirker og skoler. På turene rundt i Kenya arrangeres også filmfremvisning – både kristne film og film, som informerer om AIDS og andre kønssygdomme.
Schwartz