Ny ungdomssekretær for Israelsmissionens unge

Det 1. januar 2008 starter Peter Madsen som ny ungdomssekretær for Israelsmissionens Unge (IU). Peter Madsen er nyuddannet teolog fra Århus Universitet fra sommeren 2007. Efteråret har han brugt på pastoralseminariet.
Interessen for og kærligheden til landet og folket Israel går tilbage til et ophold i Israel som volontør i foråret 1999. Siden har han været engageret i IU’s lokale arbejde i Århus og i bestyrelsen for IU i Danmark, ligesom han i forbindelse med teologistudiet har været på studieophold i Israel.
Peter Madsens opgaver som ungdomssekretær bliver først og fremmest at fastholde og udbygge kontakten til IU’s medlemmer og lokalforeninger i Danmark og her skabe engagement for de missionsprojekter, IU er engageret i. IU har en række samarbejdspartnere i Israel, men sender også volontører ud gennem internationale organisationer, som arbejder med mission til jøder andre steder i verden.
Schwartz