Problemer med styresystemet?

Hvis du kender lidt til de problemer, man kan opleve, når man forsøger at ændre i styresystemet på computeren, så vil du forstå den unge mand, som her skriver til pc-brevkassen. Især hvis du er gift…Kære pc-brevkasse
Jeg har netop opgraderet fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0. Det nye program tog straks en masse tid og brugte en masse ressourcer. Det stod der ikke noget om i manualen.
Nu anbefaler Kone 1.0 at installere programmerne Børn 0.1 og Børn 0.2., og Kone 1.0 er begyndt at installere sig selv i alle mine andre programmer.
Programmer som Pokeraften 10.3, Vinklub 2.5 og Søndagsfodbold 5.0 virker slet ikke mere. Kone 1.0 får systemet til at gå ned, hver gang jeg vælger dem.
Jeg har forsøgt at afinstallere Kone 1.0 igen, men det virker ikke. Kan I hjælpe mig? På forhånd tak. Jacob

Kære Jacob
Man kan ikke fjerne Kone 1.0, når det først er installeret. Nogen installerer Kæreste 8.0 eller Kone 2.0, men det giver bare større problemer. Så glem det!
Dit problem skyldes en udbredt misforståelse.
Mange mænd vælger Kone 1.0, fordi de tror, det er et underholdningsprogram. Men Kone 1.0 er et styresystem, der er designet til at styre alt.
Her er hvad du kan gøre: Når Kone 1.0 popper op og afbryder dine favorit-programmer, skal du skrive: UNDSKYLD. Det er det eneste, der virker. Det nytter ikke engang at bruge Escape-tasten, for du bliver alligevel nødt til at bruge kommandoen UNDSKYLD, før styresystemet vender tilbage til normal.
Kone 1.0 er et storartet kontrolprogram, men det er dyrt og kræver en masse vedligeholdelse. Du kan dog forbedre programmets ydeevne ved at købe softwareopdateringer som Blomster 2.1 og Dyre Smykker 5.0. Du må dog under ingen omstændigheder installere Sekretær i mini-skørt 6.1. Dette program understøttes overhovedet ikke af Kone 1.0 og vil sandsynligvis forårsage stor skade på styresystemet Kone 1.0.
God vind! – Pc-brevkassen.

PS: Hvis din kone ikke synes, den er sjov, så husk, at der er så meget, styresystemer ikke forstår.