Kristen borgmesterkandidat imod Londons nye mega-moske

STORBRITANNIEN – Alain Craig er borgmesterkandidat for en alliance af kristne partier i London. Han lover at ville kæmpe imod den planlagte kæmpe-moske.The Christian Choice (Det Kristne Valg) er navnet på en ny koalition mellem de kristne partier ”The Christian Peoples Alliance” og ”The Christian Party”, som stiller op til det kommende kommunevalg i London i maj måned.
Borgmesterkandidaten Alain Craig håber i første omgang på at få nok stemmer til at bryde spærregrænsen på 5 procent, hvilket vil kræve en gentagelse af sidste valgresultat på ca. 100.000 stemmer, oplyser ANS.
Kommer partiet ind ved valget til maj, lover Alain Craig at kæmpe aktivt imod oprettelsen af en kæmpe-moske i byen.
– Den foreslåede kæmpe-moske udtrykker en splittethed og hemmelighedsfuldhed og er en modsætning til social integration, siger Alain Craig.
– mibo