Debat

”Der ER mere mellem himmel og jord”

Tak for et rigtig godt ugeblad. Glæder mig hver uge, til den kommer. Og tak for bogen ”Der er mere mellem himmel og jord”, som jeg har købt.
Jeg er meget jordnær (forretningsmand), derfor er overnaturlige hændelser lidt voldsomme for mig, men utroligt trosstyrkende.
Da jeg fortalte min mor og far om bogen, fortalte de om min mormors død ca. 1991, 89 år gammel. Min mormor, som var en dejlig omsorgsfuld kvinde, hvilede fuldstændig i Jesus.
Min mormor sagde: Se alle de vidunderlige blomster.
– Er det her i stuen, spurgte min mor.
– Nej, aldrig har jeg set så flotte blomster, svarede mormor.
– Er det fra din barndom? spurgte min mor.
– Nej, lød svaret, og mormor var i fuldstændig fred.
Ved at læse bogen ”Der er mere mellem himmel og jord”, kan jeg se, at en ung mand fra Herning havde en lignende oplevelse.

Så en engel

Min mor fortalte mig først sidste år om sit syn af en engel. Vi boede på en gård. 100 meter nede ad vejen kommer vi til et vejkryds. Dagen før min far blev indblandet i en trafikulykke netop dér, så min mor en lysende engel præcis dér, hvor ulykken indtraf. Der skete ikke noget med min far, Gud ske tak og lov for det.
For mit eget vedkommende er Guds Ord en lygte for min fod og et lys på min sti.
(Forkortet, red.)

Christian Langballe Nielsen
Videbækvej 5,
7490 Aulum

Kristne i alle menigheder: Forén jer!

Kristne fraktioner finder sammen i fryd og gammen. De gamle fronter udviskes, hviskes der i min øresnegl.
Tiden er ved at være inde til at tage hinanden for gode varer, enten man nu er for eller imod barnedåb/voksendåb. Andre ting skiller også, men hvorfor ikke focusere på det, der samler. Så vidt jeg kan se, er der betydeligt mere.
I hver en købstad kunne ”Det fælleskirkelige Initiativ” sættes i værk. En palet spændende lige fra adventister til katolikker finder måske månedligt sammen om diverse tiltag, såsom powerpointforedrag om bibelske steder, salmesang, udflugter, rejser, vedligeholdelsesaktiviteter m.m.
Menigheder i alle byer: ”Foren jer!” Selv har jeg bevæget mig fra katolsk opvækst i Tønder til frikirkeståsted i Thisted.
Skift harmen ud med varmen.

Evan Straarup
Markvænget 18 B
7700 Thisted