Kristne film sælger bedst

USA – Film med et kristent verdensbillede sælger bedre end film, der er anti-religøse og umoralske.

Filmatiseringen af C.S. Lewis’ Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet er en af Disneys største filmsuccesser.

Skal en film være en kassesucces, så bør den have et kristent verdenssyn, eller i det mindste indeholde en positiv helt, der frelser verden.
Movieguide, der er en kristen tjeneste, der anmelder film og analyserer det amerikanske filmmarked, er kommet frem til sin konklusion ved at sammenligne alle større hollywood-film fra de seneste fem år.
De 54 film i kategorien ”Med stærkt kristent verdensbillede” havde i gennemsnit indtjent 365 millioner kroner pr. film. Hvorimod 287 i kategorien ”Med stærkt ikke-kristent, ubibelsk, umoralsk eller falsk verdensbillede” kun havde indtjent 95 millioner kroner pr. film, skriver nyhedsbureauet Assist News.
-mibo