Larry Norman blev kun 60 år

Rocksangeren med tilnavnet ”Father of Christian Rock” døde søndag den 24. februar.USA – Larry Norman skulle have deltaget i to kristne kæmpekoncerter i Danmark i april. Men efter hans død d. 24. februar bliver koncerterne ændret til mindekoncerter.

– Hvorfor skal Djævelen have al den gode musik? spurgte Larry Norman i den sang, han var mest kendt for.

De amerikanske kristne medier kom søndag den 24. februar med den sørgelige nyhed, at en af de kunstnere, som har betydet rigtig meget for udviklingen af kristen rockmusik, Larry Norman, var gået hjem til Herren.
Larry Norman er især kendt for sangen ”Why Should The Devil Have All The Good Music” (Dansk: Hvorfor skal Djævelen have al den gode musik), som var et oprør mod datidens traditionelle kristne modstand mod rock-genren. Yderligere regner man ham også for opfinderen af ”One way to Jesus”-fingertegnet.

Mindekoncerter

Oprindeligt var planen, at Larry Norman skulle have deltaget i to koncerter i Danmark i begyndelsen af april måned sammen med et væld af andre store kristne kunstnere, heriblandt Andrae Crouch.
Arrangørerne oplyser nu, at koncerterne, der holdes henholdsvis i København og Østjylland, vil blive ændret til mindekoncerter for Larry Norman.