Inviterer muslimske ledere til dialog

Den norske prædikant Aril Edvardsen inviterer højtstående muslimske ledere fra Saudi-Arabien og andre muslimske lande til en såkaldt ”Freds- og Harmoni-konference” i Norge.Med støtte fra det norske udenrigsministerium arrangerer Aril Edvardsen en såkaldt Freds- og harmonikonference med deltagelse af højtstående muslimske ledere.

Aril Edvardsen (t.h.) og Dr. Sheikh Abdul Hafeez Malik er blandt hovedtalerne på Freds- og harmonikonferencen i Norge.

I slutningen af juni måned rejser muslimske topledere fra Mekka i Saudi-Arabien og andre stærkt muslimske lande til byen Tønsberg i Norge. Målet er at deltage i en såkaldt ”Freds- og harmonikonference”, som er arrangeret af Aril Edvarsen fra Sarons Dal.
Aril Edvardsen, der er kendt som prædikant og missionær, har de senere år arbejdet meget for at udtrykke kristentro gennem forsøg på mægling og forsoning, primært mellem kristne og muslimske grupper, forskellige steder i verden.
Konferencen i juni, der støttes af Norges udenrigsministerium, er arrangeret sammen med de muslimske ledere i Vestfold. Blandt talerne på konferencen er foruden Aril Edvardsen og Olav Fykse Tveit fra Mellemkirkeligt Råd Dr. Sheikh Abdul Hafeez Malik fra Mekka og Storimam Abdul Khabir Azad fra Pakistans mest betydningsfulde moske.
– Formålet er at påvirke deltagerne til at signalere til deres landes myndigheder om at sige nej til massudryddelsesvåben og at skabe fred og harmoni mellem forskellige religiøse grupperinger, samt at respektere og praktisere menneskerettighederne, lyder det i en udtalelse fra Sarons Dal.
Michael Bobjerg