De prædiker for søens folk

– Gud griber ind mod alle odds, fortalte Keld Østergaard på storkredsstævne for Indenlandsk Sømands Mission d. 19. maj.

”Matroserne” fra Skive sang ved storkredsstævnet.

– Gud griber på forunderlig måde ind i menneskers hverdag og giver ny styrke – også selvom oddsene ikke altid er gode, fortalte Keld Østergaard om sit arbejde i Indenlandsk Sømands Mission (ISM). Han har bl.a. skullet sørge for nyt navigationsudstyr til ”Bethelskibet”:
– Gud brugte en glad giver, så både kompasset og autopiloten nu er på plads, fortalte han. – For et missionsskib skal naturligvis styres fra oven!
– Stævnerne er med til at holde os fast på vor tjeneste for søens folk, lyder pressemeddelelsen fra storkredsmødet i Hanstholm. Om aftenen var der sang ved mandskoret ”Matroserne” fra Skive, samt tale ved ISM-formand Ole Dahl.
/sl