Sevenglory – Atmosphere

Det andet album fra amerikanske Sevenglory er et solidt rockalbum med både ballader og klassiske rocknumre.Der er el-guitar for fuld udblæsning på denne cd, der beviser, at kristne bands også kan rocke. Det første nummer på cd’en, All You Want, slår straks stilen an med masser af energi.
Forsangeren Fred Butson har en meget stærk stemme, med en vis kant, der gør den interessant at lytte til. Han formår både at synge hurtige og meget rockede sange og de mere stille ballader. Selv når melodien bevæger sig op i et toneleje, som de fleste mænd helst undgår, er Freds stemme overbevisende og stærk.
Guitaristen har et meget stort talent og får heldigvis rig mulighed for at vise det. Der er små sekvenser med guitarsolo i næsten alle sangene, og det fungerer hver gang.
Atmosphere er et musikalsk meget gennemført rockalbum, men også på tekstsiden hænger det hele sammen. Det gennemgående tema er det evigt aktuelle kærlighedsforhold mellem Gud og mennesker. Der er både bøn, tilbedelse, overgivelse og længsel at spore i de ti sange på cd’en.
Sevenglory er blevet kaldt den kristne musiks Radiohead, og på Atmosphere er sammenligningen ikke helt skudt forbi.
Denne cd kan varmt anbefales til alle, der holder af rigtig rockmusik med et budskab.
Sidsel