Skole indvier millionbyggeri

Efterskolen Kildevæld i Kolding har investeret over 5 mio. på renovering og ny multihal.Søndag d. 22. juni indbydes alle skolens venner, gamle elever, forældre, naboer og andre interesserede til stort sønderjysk kaffebord og indvielsesfest.
– Vi vil gerne sammen med jer fejre at vi nu er færdige med byggeriet af bl.a. en ny foredragssal samt en gennemgribende renovering af skolen, fortæller skolens forstander, Erling Thyde.
Foredragssalen fungerer som multihal med plads til 300 personer. Den er løbet op i 2 mio. kr. og sammen med et nyt musiklokale, udvidet spisesal og renovering af gange og værelser, er det samlede beløb på over 5 mio. kr.
Efterskolen Kildevæld flyttede ind i bygningerne på Tøndervej i 1981. Skolen blev dengang bygget til 70 elever. I 1999 blev der føjer yderligere 12 elevværelser til – dog uden at udvide undervisnings- og køkkenfaciliteterne. Derfor har hele skolen nu fået et ordentligt løft og flere elevværelser, så skolen nu kan rumme 102 elever.
/sl