For the Love of the Game

Det amerikanske rockband Pillar har med “For the Love of the Game” leveret et meget stærkt album med “old-school” rock. “For the Love of the Game” er Pillars femte album, så de fire medlemmer af bandet er ved at være nogle erfarne herrer inden for musikken. Albummet bærer da også stærkt præg af, at gruppen kender sit musikalske ståsted. Der er ingen slinger i valsen på albummets ti numre, der kun kan beskrives som gennemført hård rockmusik.
Pillar er ikke kun sikre i deres musik, de er også meget sikre i deres tro på Gud. Forsangeren Rob Beckley understreger tydeligt dette på bandets hjemmeside, med en meget klar udtalelse:
– Jeg ønsker, at folk skal vide, at vi er et kristent band. Vi elsker at være det, vi er. Det her er det, vi er en del af. Så vær ikke flov over at høre kristen musik. Skru op for det!
Og det er faktisk et rigtigt godt råd, for denne cd er allerbedst, når man hører den så højt, at man kan mærke bassen i kroppen.
Selvom der er fuld drøn på både guitar, trommer og bas, er der ingen problemer med at høre, hvad forsangeren synger. Teksterne er vedkommende og handler især om ”The Game”, hvilket er et billede på livet med Kristus. Når man forstår dette billede, bliver cd’ens titel pludselig meget stærkere. Det hele handler om at vandre med Jesus, og ”For the Love of the Game” vil være et godt soundtrack til denne vandring.
Sidsel