1171 til baptisternes sommercamping

Ikke færre end 43 pct. af de 1.171 deltagere på Baptisternes Sommercamp i Mariager var under 30 år!

I ugens løb var der megen lovsang hos baptisterne. Fotos: Per Bækgaard

– Det lover godt for fremtiden, siger lejrens koordinator Helle Quist. – Vi havde et godt stævne bortset fra de sidste 20 min., hvor der som omtalt i Udfordringen var uenighed om et enkelt indslag.
– I løbet af ugen gav mange udtryk for, at de var blevet dybt berørt af programmet.

Der skete helbredelser i forbindelse med canadieren Curtis Hinds undervisning.

Vi havde igen Curtis Hinds fra Toronto, og mange blev berørt og der skete også helbredelser.
Marianne Harboe og Hans Dal optrådte på café med deres nye salmer og det gjorde dybt indtryk at høre om deres udvikling fra en ikke-kristen baggrund til kristen tro.
Spændende var det også at høre sognepræst Lene Højholt fortælle om baggrunden for Johannes evangeliet ud fra sin bog ”Vejen”, og derefter opleve Lone Hertz gengive evangelieteksten og fortælle om sin egen spændende indgang til kristendommen gennem teksterne.
Hun fortalte, at hun kom til at indlæse teksterne for Bibelselskabet på et afbud. Men da hun læste teksterne, talte Ordet til hende og det gjorde, at hun blev troende.
Vi skulle have haft Johs. Møllehave som taler, men han meldte afbud pga. sygdom, fortæller Helle Quist.
Baptisternes program rummede også en aften med ”The Spirit of New Orleans” et jazz-orkester under ledelse af Preben Nissen, som har specialiseret sig i den specielle jazzede udgave af negrospirituals og traditionals.
For dem, der hellere ville til lovsangsfest, var der også mulighed for det.
Henri.