Teenagepræst for alle

Ruben Andersen-Hoel har været efterskolelærer og teenagepræst. Nu skal han være præst i frikirken Betlehem i Vanløse.Han bliver indsat ved en festgudstjeneste i kirken den 24. august. Da det er en frikirke, skal kirkens 150 medlemmer selv betale præstens løn – og det gør de gerne:
– Efter knap et år uden præst har vi glædet os rigtig meget til at få fast præst igen, siger medlem af menighedsrådet Ulrik Skovgaard.
Ruben Andersen-Hoel har arbejdet som præst og lærer for de 15-17-årige på Efterskolen Øresund i Espergærde i flere år. Han er nu klar til nye udfordringer som fuldtidspræst og præst for alle generationer. Ruben har en bachelor-uddannelse fra SALT (Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi).
Det er 50 år siden, Frikirken Betlehem startede som en del af Det Danske Missionsforbund. Kirken ligger tæt på Vanløse Metrostation.
/sl