What a Heart is Beating For

”What a Heart is Beating For” er stemningsfuld og behagelig musik med stor dybde. Det er et af de albums, man kan slappe helt af til.Musikken er afdæmpet og melodisk med en behagelig afslappet stemning. Chris Rice har en dejlig og beroligende stemme, og sangene er meget smukke.
Cd’en egner sig rigtig godt som baggrundsmusik. Der er ingen forstyrrende elementer i musikken, så den vil være oplagt at spille på en cafe for at opnå den helt rigtige stemning. What a Heart is Beating For er dog meget mere end bare baggrundsstøj. Hvis man lytter til teksterne, finder man en enorm dybde i de rolige sange. Sangene er meget eftertænksomme og fortæller om kærlighed, glæde og håb på kreative måder.
Chris Rice startede sin karriere i 1996, men har skrevet sange siden midten af 80’erne. Han har således mange års erfaring med musikken, og det kan tydeligt høres på What a Heart is Beating For. Musikken er utroligt professionelt udført, og smukt afbalanceret.
Sangen ”You don’t have to yell” beskriver faktisk cd’ens budskab og genre helt perfekt. Oversat til dansk lyder omkvædet:
Tag en dyb indånding. Hvorfor er i alle røde i hovedet? Vi forstår ikke et ord af, hvad I siger. I behøver ikke at råbe. Træk jeres grænser og vælg side, for mange ting er værd at kæmpe for. Men at det er højere, giver jer ikke ret. I behøver ikke at råbe.
Sidsel