Jaci Velasquez: Love Out Loud

Hæs og følsomHendes stemme er på en gang hæs og indtagende. Noget nær ordinær og dog personlig. Jaci Velasquez vinder ved nærmere bekendtskab på sin seneste cd med radiohittet: Love Out Loud. Ikke underligt, at hun har vundet hele seks Dove Awards, der er noget nær det fornemste indenfor kristen musik.
Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Jaci Velasquez skulle sælge over 3,5 mio. plader, da hun som ni-årig startede sin karriere. Som 14-årig fik hun sin første pladekontrakt, og så er det gået slag i slag lige siden.
Love Out Loud er Jacis 13. album og hendes første cd på eget pladeselskab, Apostrophe Records. Er man en smule reserveret over for kristen pop, bør man unde sig at høre Jaci. For netop hendes latinske indflydelse krydrer poppen, så den bliver kræs for øret.
Men musikken er ikke det vigtigste for Jaci:
– Titlen Love Our Loud siger det hele. Mange snakker om at forandre verden. Jeg håber, denne sang bliver et slogan for alle, der vælger at tjene Gud ved at tjene andre.
Sangene er vedkommende og valgt med omhu. Således fortæller It’s not you, it’s not me om det anspændte forhold i familien, da hendes forældre blev skilt.
– Du er nødt til at give slip, du er nødt til at tilgive, for den eneste, du bestemmer over, er dig selv.
Cd’en slutter med et par tilbedelsessange, hvor hun hylder Jesu kærlighed og ender med blot at synge Halleluja i mangel på ord.
Ordene slår heller ikke til i denne anmeldelse. Men hendes stemme er stadig hæs og indtagende.
Svend Løbner