Kirker samler ind til flygtninge

20 kirker samlede ind ved Dansk Flygtningehjælps landsindsamling sidste år. Kirkernes Integrations Tjeneste opfordrer mange flere til at være med den 9. november.Over 800.000 mennesker sulter. 1 mia. lever for under 1 dollar om dagen. Og 1,1 mia. har ikke adgang til rent drikkevand. Derfor er der brug for alle gode kræfter i Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling den 9. november. Og derfor opfordrer Kirkernes Integrations Tjeneste (KIT) kristne til at melde sig som indsamlere. Sidste år deltog ca. 20 kirker – bl.a. Pinsekirken i Københavns Kulturcenter.
– 400 indsamlere var i aktion – det er flere end nogensinde før i vort område, fortæller præst Lars Due Christensen.
KIT-leder Hans Henrik Lund opfordrer alle præster til at tage flygtninge-temaet op i deres prædikener på dagen. Man kan tilmelde sig som indsamler på Flygtning.dk.