Better Questions

Better Questions er resultatet af stærk sangskrivning kombineret med stor musikalsk kreativitet.Genren er svær at definere, fordi der er så mange forskellige elementer på denne cd. Nogle sange er klassisk rock, andre mere over i blues, og nogle er nærmere folk-genren. Fælles for alle sangene er dog, at de er rigtig godt udført.
Musikken er stærk og lyttevenlig, og Todd’s flotte stemme skaber den helt rigtige stemning. Todd Agnew viser på denne cd en stor bredde med sin vokal, der både kan bære de høje og de dybe sange, men også med sin tekstskrivning.
Titlen på albummet, Better Questions, er meget dækkende, men kunne alternativt have være Hard Questions. Todd lægge nemlig ingen fingre imellem, når han præsenterer sine lyttere for nogle af de svære dilemmaer, man står i som kristen.
Nogle fremtrædende temaer på albummet er fordømmelse, og hvorfor det er så svært at følge Gud. Todd skærer igennem klicheer og berøringsangst og når ind til kernen i de svære spørgsmål. Albummet stiller lytteren mange spørgsmål og tilbyder ikke mange svar. Så hvis man ønsker at få alt serveret, kan Better Questions bestemt ikke anbefales. Ønsker man derimod at få sat gang i nogle tanker, er dette et helt perfekt album.
Sidsel