Fascinerende højtlæsning

Dette er den anden bog i en serie, hvor forskellige forfattere fører os verden rundt – og vel at mærke med et kristent perspektiv. Det første bind tilbød én på opleveren i den amerikanske Rocky Mountains-region (anmeldt i Udfordringen, nr. 32/2008), og denne gang går turen så til turkana-folket i det nordvestlige Kenya.Vi er på arbejde med læge-missionæren Keyangak, hvilket på turkanaernes sprog betyder „Træk vejret dybt!“ og henviser til hans ofte fremsatte ordre til patienterne. Læseren kan også gerne trække vejret dybt, fordi man meget hurtigt bliver suget ind i dette møde mellem forskellige kulturer, med spændende mennesker og farlige dyr. En varm og velskrevet demonstration i bogform af, at Gud er alles Gud og en tilgivende Gud – nationalitet og hudfarve uagtet.
Bogen henvender sig til de 9-13-årige, men voksne må også gerne læse med, skulle jeg hilse og sige! Ideel både til selv- og højtlæsning, fx i juniorkredse og friskoler.
Næste bind i serien imødeses med spænding. På forhånd tak.
Kristian Kristiansen

Dick Anderson:
Én på opleveren i Afrika
92 sider • 98 kr.
LogosMedia