Casting Crowns Peace on Earth

Peace on Earth er et vaskeægte julealbum fra det højtelskede lovsangsband Casting Crowns.Cd’en byder på en god blanding af gode gamle christmas carols og nyere, men mindst lige så gode, julesange.
Der er ikke nogen helt nye Casting Crowns-sange på cd’en, men der er både sange fra tidligere albums og nogle covernumre fra andre kunstnere.
Selvom langt de fleste sange ikke er skrevet af gruppen, er det tydeligt at høre, at dette er et Casting Crowns-album. Musikarrangementerne og instrumentvalget giver albummet en lyd og stemning, der er klassisk for Casting Crowns. Der er en fantastisk ro over musikken – selv når der er rigtig meget power på, kammer det aldrig over og bliver til larm.
Peace on Earth er fuld af strygere, klokkespil, guitar, bas og alt hvad hjertet kan begære af solo- og korsang. Sangen er smuk og sjælfuld, og der er kælet meget for detaljerne med korstemmer og back-up-sangere på de helt rigtige steder.
Alt i alt er Peace on Earth et rigtig godt julealbum til unge og voksne, der er lidt trætte af at høre Søren Banjomus og På loftet sidder nissen – og ønsker julemusik, der rent faktisk handler om julen.
Cd’en er perfekt som stemningsmusik til en hyggelig stund i sofaen med en kop te og en skål pebernødder, eller som baggrundsmusik når der skal bages, pyntes op, laves mad og hvad vi ellers går og laver i december.
Glædelig jul!
Sidsel