Holbæk har fået en forbøns-bus

Lokal frikirke tilbyder bøn for syge i deres eget hjem.Holbæk har fået en bus ud over det sædvanlige. Bussen transporterer ikke blot passagerer fra A til B. Lokale kristne vil transportere Guds kraft til mennesker gennem forbøn.

Lillian Laursen

Ligesom der i årevis har eksisteret mobile frisører og farvehandlere, lancerer Holbæk Frikirke nu et tilbud om, at syge kan blive bedt for i deres eget hjem, oplyser FrikirkeNets Pressetjeneste. Forbøns-bussen kommer gratis ud til syge, deprimerede eller andre, som ønsker at nogen beder til Gud for dem.
– Vi tror, der sker en positiv forvandling i menneskers liv, når Gud får lov til at gribe ind, siger Lillian Laursen, der er en af lederne i det nye tilbud.
Simon Engmose er præst i Holbæk Frikirke og tilføjer:
– Alle, der tror på Jesus, kan bede for syge. Vi oplever med jævne mellemrum, at nogen bliver helbredt.
Det kan være grænseoverskridende for den syge at åbne sin dør for de kristne forbedere. Derfor har Holbæk Frikirke oprettet et sæt etiske retningslinjer, som skal sikre, at bønnen altid foregår med den fornødne respekt.
– Vi vil udvise høflig og respektfuld optræden. Men selvfølgelig også med et stænk af varme, glæde og humor, siger Lillian Laursen, der er blandt dem, der vil sidde klar ved telefonen for at booke et bede-besøg.
Når teamet på 3-4 personer fra Forbøns-bussen rykker ud, vil de spørge, hvad der ønskes forbøn for. Derefter vil teamet bede. Et besøg varer som regel en halv time.
/sl