Michael W. med ny lovsangs-cd

Så er legendariske Michael W. Smith på banen med endnu en lovsang-cd! Og lad det være sagt med det samme: Det er godt, han bliver ved! Musikalsk er Michael W. Smith altid en fornøjelse, og det er han også på denne cd. Cd’en begynder med sangen ’Prepare Ye The Way’ og fortsætter i dansende og trommende rytmer, krydret med The African Childrens Choir fra Uganda. Det er svært ikke at blive revet med af rytmerne. I det hele taget er det en cd med input fra mange forskellige steder. Delirious, Hillsongs og diverse gæstesolister sætter alle deres præg på udvalget og indholdet af sangene, men Michael W. Smith formår at blande sangene sammen til en smuk helhed, trods de forskellige input. Cd’en er gennemsyret af glæde, taknemlighed og lovprisning til Gud.
Michael W. Smith formår at give nogle af de velkendte lovsange sit eget præg, og med hans egen unikke stemme bliver resultatet fremragende. Den velkendte intime og medrivende stil, som vi kender ham for fra tidligere lovsangsudgivelser (’Worship’, ’Worship again’, ’Stand’ osv.), fortsætter på denne cd. Det veksler mellem stille sange, som den smukke ’Deep in love with you’ til mere energiske sange, som ’Shout unto God’.
Koret og publikum fylder meget på cd’en. Flere steder træder Michael W. Smith tilbage, og koret overtager. Det giver en fornemmelse af at stå midt i lovsangen, og det giver en stærk følelse af fællesskab og enhed. Fokus bliver holdt på Jesus i stedet for på Michael W. Smith, og det er befriende og godt. Generelt virker lovsangen på hele cd’en fokuseret på Gud og hans kærlighed. Teksterne er fyldt med ord om vores frihed i Jesus, vores håb og Guds nåde og gør et stærkt indtryk. Jeg følte flere gange Guds ånd virke gennem sange som f.eks. Healing rain og Amazing grace/My chains are gone. Det er et stærkt og vigtigt budskab indpakket i smuk musik. Jeg er sikker på, at denne cd vil blive en favorit for mange. Cd’en vil med sin pop/lovsangsstil appellere til et bredt publikum, og både unge og ældre vil få stor glæde af denne cd.
Henrik Engedal