Millioner til velgørenhed i Afrika

Danskere trodsede finanskrisen og gav 72 mio. kr. i TV-indsamling, der også gav kristne organisationer penge at gøre godt med.Danmark var i sit gavmilde hjørne ved Danmarks Indsamling på DR1 lørdag den 24. januar. Trods finanskrisen blev der ringet og sms’et over 72 mio. kr. ind. Pengene strømmer stadig ind og det nøjagtige tal er ved redaktionens slutning stadig ved at blive talt op.Pengene fordeles blandt de 12 medvirkende hjælpeorganisationer, heriblandt Folkekirkens Nødhjælp og adventisternes ADRA Danmark.
ADRAS kommunikationskoordinator Jacob Møller vurderer, at organisationen vil modtage mellem 2 og 2,2 mio. kr. til brug i projekter i Malawi:
– Det er omkring 400.000 mere end sidste år. Så trods finanskrisen har danskerne været meget gavmilde i år, siger han.

Læs mere i det kommende nummer af Udfordringen.