Indre Missions vicegeneralsekretær fyldte halvtreds

Peter Nord Hansen rundede det skarpe hjørne den 29. januar.Som en engageret ildsjæl har vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen sat mange spor. Gennem studieårene i Århus og de første år efter den teologiske embedseksamen var det Kristeligt Forbund for Studerende, der havde glæde af hans teologiske og menneskelige talenter. I 1990 blev Peter Nord Hansen ansat i Indre Mission, først som landsungdomssekretær og siden som landssekretær og nu vicegeneralsekretær.
– Som en skarp analytiker med sans for det væsentlige beriger han både samtaler og debatter, fortæller Indre Missions generalsekretær Jens Olesen.
50-års dagen blev i første omgang fejret med et sammenrend af mænd, hvor fødselaren selv havde været i køkkenet for at sætte skik på maden – og siden med familien.
sl