40 præster vil være ædru

SVERIGE – Præster og prædikanter i trosbevægelsen i Sverige har erklæret, at de vil leve helt uden alkohol.Næsten hele trosbevægelsens prædikantkorps i Sverige afsluttede deres årsmøde sidst i februar med at erklære, at de fremover vil leve ædrueligt. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Livets Ord.
Baggrunden for den markante beslutning er prædikanternes bekymring over det stigende alkoholforbrug i Sverige. Derfor vil initiativtagerne også arbejde for, at både deres egne kirker og andre frikirker vil tilslutte sig initiativet og erklære sig som ”alkoholfrie miljøer”.
– Som undertegnere har vi valgt at leve ædru, at afstå fra alkohol og at arbejde aktivt for, at vore kirker skal blive alkoholfrie miljøer, lyder det således i dokumentet, som det ventes, det resterende prædikantkorps også underskriver.