Kristelig Fagbevægelse 110 år

Stadig sprællelevende, pointerede direktør ved jubilæum.Den 10. marts blev Kristelig Fagbevægelse 110 år. Alle medarbejdere var i feststemning fra morgenstunden, hvor der blev sendt direkte morgen-tv fra kantinen på Kristelig Fagbevægelses hovedkontor i Randers til alle afdelinger over hele landet.
Administrerende direktør Jesper Wengel (billedet) fremhævede Kristelig Fagbevægelse som en sprællevende 110-årig, der overlever på medarbejdere, der giver kunderne en god personlig service.
Kristelig Fagbevægelse stod fra starten for retten til frit at vælge fagforening, fri af partipolitiske bindinger og ingen støtte til nogen partier. Man sagde nej til klassekampens destruktive strejke- og lockoutvåben og ja til at skabe resultater gennem forhandling og dialog.
Kristelig Fagbevægelse har haft sin største vækst de seneste 30 år og nærmer sig i dag 200.000 kunder. Kristelig A-kasse er landets fjerdestørste a-kasse, Kristelig Fagforening den femtestørste fagforening.
sl