Transformation Aalborg

Den amerikanske forsker George Ortiz Jr. var i wekenden i Aalborg for at fortælle om ”Transformation”.George Ortiz og hans team i Sentinel Group har indsamlet fakta fra ca. 800 byer og områder i verden, hvor der er sket en gennemgribende og uventet forandring af samfundet. Oftest sker dette i samfund, hvor ”alt håb er ude” – hvor myndigheder og politikere ikke har kunnet magte samfundsproblemer, som fx narko, vold og kriminalitet. I andre tilfælde er der tale om ophør af krig, tørke eller sult, og at befolkningen oplever en en overvældende forbedring i høsten af deres afgrøder. Der kan også være tale om samfund, der bliver reddet fra okkultisme eller moralsk forfald.
George Ortiz forskning, som han bl.a. dokumenterer på video-optagelser, viser at disse transformationer af samfund er opstået efter en åndelig forandring blandt de kristne. De følger efter vækkelser og opgør med synd og ligegyldighed blandt de kristne, og forsoning blandt kirkerne.
I Aalborg har et fællesskab af nogle af byens folke- og frikirkepræster i længere tid studeret fænomenet. To af præsterne har selv været på research i Brasilien. Næste skridt bliver formentlig, at mange kristne i Aalborg går ind i en transformations-proces til gavn for deres by.
Henri.

Udfordringen bringer et
interview i næste nummer.