Gadepræst under skyderi på Nørrebro

Baptistkirkens nye gadepræst Alice Sprotte måtte kravle over et hegn for at komme på kontoret i Kristuskirken på Nørrebro.Midt i vold og skyderier på Nørrebro har de tre citykirker i København: Kristuskirken, Købnerkirken og Re:gen sammen med Baptistkirken i Danmark indsat Alice Sprotte som præst i det fælles Gade- og Natkirke projekt. Men hendes opgaver på Nørrebro går ikke helt ufarligt for sig.
I sidste uge var der skyderier i nabogaden mens hun var i området, og senere måtte hun kravle over hegnet til Kristuskirken for at komme ind på kontoret, fordi politiet havde afspærret helt op til kirken.
– Det er vist ingen overdrivelse at sige, at der er al mulig grund til at appellere til forbøn for Alice og hendes team.
– Men hun mener ikke, at man skal fokusere på at frygte, men koncentrere sig om at elske, skriver Baptistkirkens nyhedsbrev.
sl