Gud har styr på økonomien

Jeg har faktisk gået og været lidt små-stolt over, at jeg har styr på min økonomi. Der er bare det, at jeg lever på et forholdsvist stramt budget, og der skal desværre ikke ret meget til for at vælte det.Netop det skete her i april. Lige pludselig fik jeg nogle udgifter, jeg ikke helt havde regnet med. Først fik jeg en regning på 1400 kr. og så en på 500. Det var 1900 kr., som jeg egentlig ikke havde, men betales skulle de, så jeg måtte tage nogle penge fra min budgetkonto. Da pengene var betalt, så det utroligt nok ud til, at regnestykket stadig gik op, skønt jeg godt nok var nødt til at leve af havregrød og pasta den sidste uge i april.

Selvom mine beregninger sagde mig, at det hele nok skulle gå, kunne jeg ikke lade være med at være lidt stresset over, at min økonomi i hvert fald ikke var noget at råbe hurra for.
Så var det, at det hele væltede. Min kat blev syg og skulle til dyrlægen, hvilket altså koster en halv bondegård (undskyld ordspillet). Nu kan jeg roligt sige, at jeg var helt oppe i det røde felt. Jeg anede ikke mine levende råd.
Det er netop i sådanne situationer, at Gud virkelig får plads til at arbejde i vore liv. Når vi ikke kan se os ud af problemerne og nærmest har givet op, tager Gud over.
Det gjorde han også her.

Jeg ringede til min mor og klagede min nød over, at katten var syg, og hun endte med at give mig de 3000 kr., det kostede at få katten behandlet.
En uge efter fik jeg opgørelsen af varmeregnskabet for min boligblok, og det viste sig, at jeg skulle have 1200 kr. tilbagebetalt.

Ikke nok med, at jeg fik råd til at få min kat repareret, jeg fik også penge nok til, at jeg slet ikke behøver bekymre mig om min økonomi. Sådan er det, når Gud griber ind. Så får man det, man har brug for, og nogle gange til overflod.
Så nu har både jeg og katten det rigtig godt igen.