Indisk valgsejr: Et bønnesvar

Kongrespartiets valgsejr i Indien glæder kristne vælgere.- Det indiske valg har sendt det væsentlige budskab, at ekstremisme, især imod minoriteter, er uacceptabel her i landet.

K. P. Yohannan er formand for Gospel of Asia, der har missionærer i 10 asiatiske lande.

Erklæringen kom fra K.P. Yohannan, der er formand for organisationen Gospel of Asia, da det månedlange indiske valg blev afgjort i sidste uge.
Det moderate Kongresparti høstede en overraskende klar sejr ved parlamentsvalget.
Med 262 af parlamentets 543 mandater mangler partiet blot 10 mandater i at have flertal, hvilket betyder, at den 76-årige premierminister Manmohan Singh kan fortsætte ved magten.
Han lover ifølge nyhedssiden Christian NewsWire at danne en stærk og stabil regering, der forpligter sig til at gøre op med den ekstreme, religiøst-baserede nationalisme i Indien.

Ikke i tvivl om forklaringen

Ifølge K.P. Yohannan kom den klare valgsejr bag på alle.
– Ingen havde forventet det. Selv kongrespartiet blev overrasket, fortæller den kristne leder, som ikke er i tvivl om forklaringen:
– Mange kristne har bedt, og Gud svarede deres bøn. Det er, hvad der skete, erklærer K.P. Yohannan, der ligesom mange andre kristne indere håber, at de hindu-nationale ekstremisters månedlange forfølgelse af kristne kan få en ende.
Ved valget gik det hindu-nationalistiske parti, Bharatiya Janata Party (BJP), tilbage.
levi