Mange finder Jesus i Pakistan

PAKISTAN – Mens Pakistans befolkning er hårdt belastet af hærens kamp mod Taliban, finder mennesker stadig Jesus i det overvejende muslimske land.I den nordlige del af Pakistan har adventistkirken således gennemført en mødeserie i et område tæt på storbyen Lahore, hvor der ifølge kirkens hjemmeside, adventist.dk, bor mere end 5000 kristne familier.
Mødeserien blev gennemført fra den 23. april til den 2. maj og tiltrak mellem 300-400 mennesker på hvert møde. Mange blev berørt af Jesus, ligesom der blev bedt for syge under fremstødet, der havde lederen for adventistkirken i Pakistan, Younis Noor Bhatti, som hovedtaler.
Af de nyomvendte er 29 allerede blevet døbt, og der er planer om at etablere en adventistkirke i området. Indtil en kirke kan opføres, mødes gruppen af nydøbte i private hjem.
levi