For unge i tvivl

Som ung er der specielt mange ting i livet, som man må bestemme sig for enten at holde fast i eller tage afstand fra. Kristian bestemmer sig for, at han vil begynde at leve på en ny måde, han vil være kristen.Kristian er opvokset i et kristent hjem, men barnetroen er gået i opløsning efter en lang proces, hvor Kristian tumlede med spørgsmålene om det at være kristen og så det, han så og oplevede i sin omverden. Mennesker tæt på var ikke så fromme, som de gav sig ud for. Samtidig oplevedes de ofte strenge, ukærlige og restriktive – en modsætningsfyldt oplevelse til det kristne budskab om glæde og kærlighed.
Gennem bogen oplever Kristian et liv, hvor han naturligt hvirvles ind i rigtig mange eksistentielle problemstillinger, hvor der behandles emner som mirakler, meningsløshed, fred, forelskelse, homofili, skuffelser og oplevelse af død.
Kristian studerer Bibelen og diskuterer den med kammerater og forsøger at finde sammenhæng mellem tro og gerning. Hele bogen er skrevet ud fra tesen om, at Guds tanker er ganske anderledes end vores.
Sidst i bogen er der en studieplan, der indeholder spørgsmål til syv gruppesamtaler. Spørgsmålene er udarbejdet af Frode Granerud, kapellan i Not-odden.
Bogen er målrettet unge, der kæmper med tvivlen.
Ulla Schødt

Einar Solli:
Omvendt
118 sider • 129,95 kr.
LogosMedia