Tove Videbæk er stadig imod abort

– Jeg tænker meget på de mange ufødte danskere, sagde EU-kandidaten på bededag.- Der er megen synd i Danmark, som vi har brug for at få tilgivelse for, sagde Tove Videbæk i sin tale ved Global Day of Prayer på Skamlingsbanken pinsesøndag.Dagens tema var bibelordet: ”Hvis mit folk, som mit navn er nævnt over, ydmyger sig og beder og søger mit ansigt og vender om fra deres onde veje, da vil jeg høre dem fra himlen og tilgive deres synd og læge deres land (2. Krønikebog 7, 14).
– Vi har brug for, at Gud vil ”læge” vores land, tilføjede Tove Videbæk og nævnede bl.a. de 15.000 aborter, som årligt foretages på danske sygehuse:

Små fingre og tæer

– Jeg tænker rigtig meget på de mange ufødte små danskere, som ikke får lov til at se lyset, ånde den dejlige friske danske luft ind i deres små lunger og lege med deres små fingre og tæer, som de jo allerede har inden 12. uge, hvor deres liv så brat afsluttes. Ja, den holdning har jeg stadigvæk!
– Vi skal bede og arbejde! Bede og gøre noget konkret! Det er det, som vi kristne må gøre, når vi møder uretfærdighed og umoral, fastslog hun.
/sl