Anbefaler KDs genopstilling

Den tidl. partistifter og landsformand forlod Kristeligt Folkeparti i protest. Nu anbefaler han, at Kristendemokraternes genopstiller. – Jeg mener, at partiet har en lidt større chance i dag end tidligere, siger den nu 88-årige og blinde, men åndsfriske Jens Møller.Han meldte sig ellers ud af det parti, han selv var med til at stifte, og som han fik ind i Folketinget.
– Ja, fordi jeg var uenig i partiets EU-kritiske holdning. For mig er EU grunden til, at vi ikke har haft krig i Europa i 60 år. Og det er dog noget.
– Du var også med i CD?
– Ja, meget kort, før jeg blev klar over, at det ikke var et parti, men en fanklub for familien Jacobsen. Bagefter var jeg inde om de Konservative, og min søn Flemming er for øvrigt netop kommet i Folketinget for Venstre – som stedfortræder for Anders Fogh. I modsætning til den tidligere statsminister, så går han ind for religion i det offentlige rum, bemærker Jens Møller med et smil.
– Nu er det for sent for mig at engagere mig i politik.
Men jeg vil anbefale, at man skriver under på, at Kristendemokraterne skal have lov at opstille til Folketinget. Det gør jeg selv, for jeg ønsker alt godt for de kristne, der forsøger at gå ind i politik.

Læs interviewet her