Hillsong Hope+Faith+Love

Dette er 18. live-album fra velkendte Hillsong. Det er den stil og kvalitet, som vi kender, og som siden første udgivelse i 1992 har berørt tusinder af kristne verden over.Denne gang er cd’en indspillet over tre weekender på tre forskellige steder i Sydney i marts 2009. Her har kirken, Hillsong Church, været samlet med et ønske om at pointere, at hvert enkelt menneske bidrager til den historie, der fortælles.
Som altid er det lovsang for at fejre og tilbede Gud, hans godhed og nåde. Men det er også for at fortælle, at vi alle med vores egen unikke historie har vores del at bidrage med. At vi alle bag scenen er almindelige mennesker med forskellig baggrund, og at vi alle udgør en del af historien, der skrives.
Ledt af Hillsongs lovsangsteams med Darlene Zschech & Reuben Morgan i spidsen får vi i denne udgivelse 85 minutter, bestående af 13 sange, som handler om TRO midt i svære omstændigheder, HÅB til Jesus for fremtiden, og KÆRLIGHED – til hinanden.
Det er en blanding af sange i højt tempo og forholdsvis rolige numre. Ønsker man at bruge sangene til lovsang ved egne arrangementer, kan man i tillæg købe en CD-rom med digitale løsninger til powerpoint m.m. Der er også udgivet en dvd med live-indspilningerne.
Der er selvfølgelig en grund til, at udgivelser fra Hillsong sælger godt over hele verden, og at tusinder af musikentusiaster deltager i Hillsongs konferencer. De leverer den ægte vare, som rører én i hjerte, ånd og sjæl. Sidste nye album er ingen undtagelse.
Lisbeth