Kristne sange fra Benny Kusk

Sangeren Benny Kusk har udgivet sin 2. cd, ”Solglimt”, med 16 danske sange med iørefaldende melodier og tydelige tekster .Cd’ens 16 sange spænder fra ”Perleporten” og ”Jeg har hørt om en stad” til ”Han findes bag skyen trods alt” og Fanny Crosbys ”Hele vejen går han med mig”.
Benny Kusk har kaldt cd’en for ”Solglimt”, fordi han med sangene gerne vil sende et solglimt ind i en grå hverdag.
I sangen ”Lad os sprede solskin” lyder teksten:
Blot en smule solskin på en mark så hård / kan forvandle alting til et blomsterflor.
– Det er, hvad jeg gerne vil med mine sange, fortsætter Benny Kusk. – Sprede solskin ved at pege hen på Jesus som ham, der formår at forvandle livet for hvert eneste menneske.
Han har selv skrevet de fleste af teksterne, og musikken er produceret af Per Rasmussen. I mere end 25 år har Per været Bennys faste partner i kristen musiksammenhæng i bl.a. Laterna-gruppen og Kefas-koret.
– Per Rasmussen har gjort et flot stykke arbejde for, at denne cd blev så optimal som mulig. Det var min klare hensigt, at teksterne skulle kunne høres og forstås, og at musikkens opgave var at løfte teksterne. Alt dette er lykkedes, så stor tak til Per for det, siger Benny Kusk.
Benny Kusk har tidligere udgivet cd’en ”Fyrtårnet”, der indeholder 17 gamle og nye vækkelsessange.
Sang- og musikstilen på ”Fyrtårnet” – og nu også ”Solglimt” – er i disse år blevet en succes i mange andre sammenhænge, fx ”Hele kirken synger”, ”Syng den igen” og ”Sange vi aldrig glemmer”. Benny Kusk har medvirket ved flere af disse arrangementer.
Henri.

Benny Kusk:
Solglimt, cd, 149,95 kr.
Fyrtårnet, cd, 139 kr.
Forhandles
af Prorex