KKR/TV fejrer 25 år med sine seere

Københavns Kristne TV fejrer jubilæet med direkte galla-tv og gensyn med kendte ansigter.Som den eneste lokale tv-station i Danamrk har KKR/TV været en del af skærmbilledet uden pauser i 25 år.Det fejrer tv-stationen i selskab med seerne med tre timers direkte gallatv søndag den 25. oktober.
Det hele startede den 28. oktober 1984, da KKR/TV var med til at bryde Danmarks Radios monopol. KKR/TV var da den første lokale tv-station i hovedstadsområdet.

Gensynsglæde

De 25 år på skærmen fejres med en direkte galla-aften på KKR/TV søndag den 25. oktober fra kl. 19,00.
Der skrues op for nostalgien med klip og gensyn med kendte og populære ansigter fra skærmen gennem det sidste kvarte århundrede, ligesom der skrues op for sangen og musikken i det tre timner lange tv-show.
Studieværterne bliver tidligere tv-direktører John Mester og Tove Videbæk samt Social- og sundhedsdirektør Ulla Kusk, der er kendt fra en stribe populære børneprogrammer.

Uafbrudt i 25 år

Oprindeligt opstod ideen til den kristne tv-station i Købehavn blandt en gruppe mennesker med rødder i Pinsekirken.
Men profilen har trods det igennem alle år været præget af et stærkt samarbejde på tværs af kirkeretninger og samfundslag.
De mange frivillige og få ansatte medarbejdere på den kristne tv station har i alle disse år produceret mangfoldige typer af programmer for både børn og voksne i et varieret programudbud.
KKR/TV er derudover den eneste lokale tv-station som har sendt kristent tv uafbrudt i 25 år.
Igennem årene har KKR/TV formået at blive en kendt medieprofil i hovedstaden, og stationen er ligeledes kendt i andre dele af verden for sine tv-produktioner.

Nye trosskridt

I jubilæumsåret – faktisk blot få dage efter sit 25-års jubilæum – rykker KKR/TV op i en anden klasse.
Det sker når KKR/TV går fra blot at være lokal tv i København til at være den drivende partner i et lands-dækkende samarbejde imellem en række tv-stationer og foreninger, som har fået regionale sendetilladelser i det nye digitale net. Denne æra indledes den 1. november.
25-års jubilaren følger således med udviklingen, på samme vis, som da de første levende billeder gled over skærmen i 1984.
Festligholdelsen bliver dermed en kombination af tilbageblik, fremtidsvisioner og trosskridt ind i den digitale tidsalder.

KKR/TV – Jubilæums-tv
Søndag den 25. oktober
kl. 19-22