Nyt netværk vil øge terapikvalitet

Netværkssamling for kristen rådgivning og terapi i Danmark mødes i Kolding lørdag den 31. oktober.Netværket er inspireret af det britiske ACC – Association of Christian Counsellors – en tværkirkelig netværks-paraply for kristen rådgivning og terapi, som forener både faglighed, kvalitet og kristne værdier.
En lille initiativgruppe ønsker at opbygge et tilsvarende netværk i Danmark. Det drejer sig om Linda Flament, bestyrelsesmedlem i ACC Europa og rådgiver, samt psykoterapeut Bente Holmgaard.

For alle rådgivere

Netværket retter sig til kristne psykologer, psykoterapeuter, rådgivere og menighedsledere.
– Det danske netværk skal være fundament for støtte, undervisning og diskussion, således at den kristne rådgivning i Danmark opnår højere faglighed og kvalitet, siger Linda Flament.

Vil være anerkendt

Én af netværkets højeste prioriteter er at opnå kvalitetssikring og formel anerkendelse af terapi og rådgivning med kristent indhold og værdier.
På netværkssamlingen vil John Nightingale, akkrediteringsleder for ACC i England, tale om vision, udvikling, praksis og mulig EU-støtte til rådgivningsprojekter. Samlingen finder sted på Kolding Internationale Højskole.
/sl