Faste radio- gudstjenester fra Oslo Kristne Senter på NRK

NORGE – NRK, der leverer landsdækkende radio til nordmændende, skal afspejle samfundet og også formidle mangfoldigheden blandt norske menigheder.Det siger Ove Gundersen, der er ansvarlig for radiogudstjenesterne på NRK’s P1. Han har netop indgået en aftale med Oslo Kristne Senter (OKS) og menighedens pastor, Åge Åleskjær (billedet), om at den karismatiske frikirke skal tilknyttes som fast menighed på kanalen næste år.
Ove Gundersen begrunder desuden beslutningen med, at Åge Åleskjær er en ”farverig og folkelig forkynder”, hvilket pastoren gerne bekræfter.
– Vi har været en farveklat i det norske landskab siden 1985, siger Åleskjær til avisen Vårt Land. Han vurderer, at kirkens folkelige og lavkirkelige stil vil blive et godt supplement til de øvrige fem faste kirker, der er knyttet til NRK.
levi