Roy Fields Rain Down

Roy Fields kan nok med rette kalde sig verdenskendt, idet han som lovsangsleder i Lakeland, Florida, gennem God TV har formidlet og ledt millioner verden over i lovsang. I november var han for første gang i Skandinavien som en del af en turné med sit nyeste album.Skal man havde de rette forventninger til hans nye cd Rain Down, hjælper det at vide, at Roy Fields er evangelist og lovsangsleder. Han har andet på hjertet end at levere et musikalsk produkt, og det er kendetegnet for dette live album.
Albummet består af ti numre, hvoraf Roy har skrevet de fem. Derudover finder vi bl.a. to Delirious?-produktioner, samt et nummer som simpelthen listes som ”spontan sang”.
Det er et album med masser af live-stemning, hvor sangene ofte indledes med bøn eller afbrydes af Roys opfordringer til publikum om at synge med eller komme med proklamationer til Gud. Det er selvfølgelig en smagssag, om dette er et plus eller minus – personligt synes jeg, at der er lige rigeligt af afbrydelser til et album. Men har man deltaget eller overværet en lovsangs-event med Roy, vil det sikkert bringe atmosfære og stemning tilbage. Ud fra denne iagttagelse vil albummet gøre sig bedre til en privat lovsangs- og bønnetid, derhjemme eller måske i bilen, end som baggrundsmusik.
Roys egne produktioner består mest af ret simple tekster, som gør det nemt at synge med, og hans formål med cd’en – at lede i tilbedelse af Jesus – kan lykkes, når man som lytter vælger at fokusere på Jesus og hengive sig til samme formål. Roys vision er at være kanal for vækkelse, som han har oplevet i Florida, og gennem hans musik fornemmer man et hjerte for Gud og længsel efter hans nærvær.
Rain Dawn er et album til en fornuftig pris, som kan bringe mødestemningen hjem.
Lisbeth