Nye soldaterhjem i Afghanistan og Danmark

Der er et stort behov for soldaterhjem, både i udlandet og herhjemme.Fra 1. februar etableres endnu et soldaterhjem i Afghanistan. Også i Danmark åbnes et nyt hjem – et KFUMs Orlogshjem ved Søværnets Sergent og Grundskole i Frederikshavn.
Det koster penge at drive hjemmene, hvor soldaterne kan hygge sig og få en snak om deres barske hverdag. Derfor er landslotteriet for KFUMs Soldatermission skudt i gang. Overskuddet støtter soldaterhjemmene i Danmark, Afghanistan og Kosovo.
Og pengene gør gavn. Blot i Camp Bastion i Afghanistan er der 12.000 besøg på en måned. Soldatermissionens 17 soldaterhjem havde sidste år omkring 650.000 besøg.
Lotteriet i 2009 gav et overskud på 1,5 mio. kr. Måske indbringer de 100.000 lodsedler endnu mere i år? I hvert fald er to små CO2-besparende Toyota Aygo’er samt en masse andre gevinster i år sat på højkant.