Ægteskabs-uge i USA

Familie- og kristne organisationer holdt den 7.-14. februar ægteskabsuge i USA for at skabte opmærksomhed omkring vigtigheden af at styrke ægteskabet.Særligt mange kirker stod for arrangementer over hele landet som konferencer, seminarer, retræter, dating-aftener, konkurrencer og undervisning.
– Det kan hjælpe par med at skabe kærlige og støttende ægteskaber. Det vil ikke kun skabe tilfredshed i ægteskaberne, men vil berige børnenes liv og skabe et mere produktivt samfund, siger ægteskabsekspert og forfatter til bogen ”Kærlighedens fem sprog” Gary Chapman til The Christian Post.
Initiativet er taget, fordi færre voksne bliver gift, mens flere børn bliver født uden for ægteskabet. Mens 78 procent af de voksne var gift i år 1970, var blot 57 procent af de voksne gift i 2008.
John