Kristne protesterer mod reklamer for utroskab

Kristne i Storbritannien protesterer imod reklamer på offentlige steder fra hjemmesiden marritalaffair.co.uk, som åbenlyst opfordrer til utroskab.Hjemmesiden beskriver sig selv som ”en dating-arena for dem, der leder efter voksendating og relationer uden om ægteskabet”.
– Hjemmesiden er fuldstændig uden skrupler, bortset fra at tjene penge – de udnytter folks svagheder og hjælper dem med at lyve og ruinere deres eget, såvel som deres partners, familiers og børns liv. Hjemmesider som denne vil altid eksistere, men vi behøver ikke at tolerere, at de reklamerer på offentlige steder, skriver Jon Kuhrt, der foruden at klage til byrådet og reklamenævnet også har taget initiativ til en facebook-gruppe. Efter to dage havde gruppen allerede 1000 medlemmer.
John