Missionsorganisation kæmper for livet

Skandinavisk Børnemission med i PFA’s afstemning om fondsmidler.PFA Pension har stiftet PFA Brug Livet Fonden med det formål at støtte dem, der hjælper andre. Fonden er udtryk for, at PFA ønsker at hylde det personlige engagement. Skandinavisk Børnemission er en af de 170 hjertesager, som har ansøgt Fonden og håber på at få støtte.
Frem til den 5. marts kan alle se de 170 indstillede hjertesager på PFA’s hjemmeside PFA.dk og selv være med til at nominere den sag, de syntes fortjener støtte. De ti mest populære sager indstilles til PFA Brug Livet Fondens bestyrelse, som beslutter, hvilke udvalgte sager støtten skal gå til. Skandinavisk Børnemissions arbejde for at hjælpe og uddanne udsatte børn i Filippinerne, Zambia, Ukraine og Moldavien er indstillet som hjertesag.
KPresse