Al-Qaida i Yemen påtænker at smugle terrorister til Israel

Terroristorganisationen Al-Qaidas afdeling i Yemen undersøger nu muligheden af at sende terrorister ind i Israel maskerede som nye immigranter fra Etiopien eller som somaliske flygtninge over den egyptisk-israelske grænse, skriver den israelske morgenavis “Ha’aretz” idag i en 8-spaltet forsideartikel.

Denne Al-Qaida afdeling har sendt en skrivelse om dette til medlemmer af en salafist-gruppe i Gaza-striben, der er modstandere af Hamas-styret i området.

Det hedder bl.a. i skrivelsen, som den israelske avis har kendskab til, at al-Qaida i Yemen har bestræbt sig på at sende militsfolk fra Yemen til Gaza, men at Hamas-regeringen sendte dem tilbage med den begrundelse, at den ikke havde behov for dem.

Videre hedder det:

– Brødrene i Yemen har ikke glemt Al-Aqsas sag og vore brødre i Palestina, hele Palestina, Hvilke våben har I brug for….. hvis der vil blive en krig med jøderne eller I vil blive forfulgt af Hamas? Vi vil gerne vide noget om muligheden af at infiltrere sprængstoffer ind i Israel og at kidnappe en jødisk soldat. Er der en mulighed for, at

infiltrere brødre fra Somalia til Tel Aviv maskerede som immigranter fra Etiopien?